Starul gimnasticii masculine japoneze Daiki Hashimoto este încrezător înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, în ciuda unei accidentări recente la deget, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 16 mai, dublul campion olimpic de la Tokyo s-a accidentat în timpul antrenamentului. Rezultatul a fost o leziune a ligamentului de la degetul mijlociu al mâinii drepte şi o retragere de la ultima sa competiţie oficială înainte de Jocurile Olimpice, trofeele NHK în faţa publicului său.

Dar, cu multă grijă şi muncă asiduă, Hashimoto s-a concentrat din nou asupra obiectivului său: un nou titlu olimpic la individual compus, după cel de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În timpul unei întâlniri recente cu presa la centrul naţional de antrenament al gimnaştilor japonezi, el a explicat că s-a simţit "la 60% din forma sa fizică" după reluarea antrenamentelor la începutul lunii iunie.

Însă sportivul în vârstă de 22 de ani este încrezător că va fi complet refăcut pentru JO de la Paris.

"Cred că totul arată bine. Dar degetul meu nu este încă 100% vindecat, aşa că nu mă pot relaxa", a declarat Hashimoto, precaut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.