Sportiva nigeriană Favour Ofili nu va concura în proba feminină de 100 de metri la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce federaţia de atletism a ţării sale şi comitetul olimpic nu au înscris-o în această probă, a anunţat sprintera, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofili a fost înscrisă miercuri pentru proba feminină de 200 m şi ştafeta de 4x100, dar medaliata cu argint de la Jocurile Commonwealth-ului 2022 a declarat într-o postare pe social media marţi târziu că nu a fost înscrisă pentru 100 de metri..

" Cu mare regret tocmai am aflat că nu voi concura la 100 de metri la Jocurile Olimpice ", a scris tânăra de 21 de ani pe reţeaua "M-am calificat, dar oficialii NFA (Federaţia de Atletism din Nigeria) şi NOC (Comitetul Naţional Olimpic) nu au reuşit să mă înscrie. Am muncit timp de 4 ani pentru a merita această oportunitate. Pentru ce?", a adăugat ea. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.