Atleta Andreea Elena Taloş s-a clasat, sâmbătă, pe locul 10, în finală la triplusalt, la Jocurile Olimpice de la Paris. ”Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi în finala olimpică”, a declarat sportiva tricoloră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Taloş s-a calificat în finală de pe locul 9 (14.23 metri), iar în ultimul act a reuşit o singură săritură din trei încercări (14.03 metri), cu care s-a clasat pe locul 10 şi nu a avansat în finala de 8. La ora transmiterii acestei ştiri, continuă finala pentru medalii.

”A fost ceva extraordinar! N-am cuvinte să descriu bucuria care mă încearcă. Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi în finala olimpică la proba aceasta pe care o iubesc atât de mult”, declara atleta tricoloră după calificarea în finală.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Diana Ion nu a trecut de calificări la triplusalt (14.03 metri, locul 13), iar alţi atleţi tricolori care nu s-au calificat în finale sunt Daniela Stanciu la săritura în înălţime (1.88 metri, 19) şi Rareş Toader la aruncarea greutăţii (20.24 metri, l8).

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Stella Rutto (3.000 m obstacole), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.