FC Sevilla a anunţat, joi, că Jesus Navas, căpitanul echipei, în vârstă de 38 de ani, cel mai selecţionat jucător al său, va părăsi clubul la finalul sezonului, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Navas, legendă a FC Sevilla, va părăsi clubul andaluz după 20 de ani petrecuţi acolo (dintre care 17 la profesionişti) şi 688 de meciuri jucate (dintre care 500 în La Liga).

"Cel mai selecţionat jucător din istoria clubului şi-a anunţat oficial "clubul, coechipierii şi staff-ul tehnic în timpul antrenamentului din această (joi) dimineaţă", a precizat gruparea spaniolă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Câştigătorul Cupei Mondiale din 2010, al Campionatului European din 2012 şi al Ligii Naţiunilor din 2023 este aşteptat să joace la Euro 2024 din Germania, în această vară. 

Jucătorul nu are planuri imediate de retragere, iar pentru sezonul viitor ar căuta un club din afara Spaniei, care joacă în cupele europene, potrivit Marca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.