Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA, s-a calificat miercuri în şaisprezecimile turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Naomi Osaka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iga Swiatek (22 de ani, locul 1 WTA), favorita numărul 1 a turneului de la Paris, a învins-o pe nipona Naomi Osaka (26 de ani, locul 134 WTA) în turul al doilea al tabloului principal de la Roland Garros. Swiatek a avut mult de luptat împotriva jucătoarei din Japonia, care a revenit pe terenul de tenis la începutul acestui an, după ce a devenit mamă. Într-un meci care a durat aproape trei ore, Naomi Osaka a avut minge de meci în setul al treilea, la scorul de 5-3, dar poloneza a salvat şi a reuşit să se impună în trei seturi, scor 7-6(1), 1-6, 7-5.

În 16-imi, Iga Swiatek, deţinătoarea titlului la Roland Garros, o va înfrunta pe învingătoarea din meciul care se dispută între cehoaica Marie Bouzkova şi croata Jana Fett.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.