Echipele de handbal masculin CS Minaur, CSM Bucureşti şi Potaissa Turda şi-au aflat, marţi, la Viena, adversarele din EHF European Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, CS Minaur va întâlni echipa turcă Beykoz Bld SK în turul II.  Primul meci va avea loc la Baia Mare în 19/20 octombrie, iar al doilea în deplasare, o săptămână mai târziu.

Şi AHC Potaissa Turda intra în competiţie în aceeaşi fază, urmând să întâlnească GRK Ohrid (Macedonia de Nord), prima manşă în deplasare.

CSM Bucureşti va juca în turul I cu Viljandi HC (Estonia), primul meci fiind programat în deplasare pe 14/15 septembrie, iar returul pe 21/22 septembrie.

În cazul în care se va califica, CSM Va întâlni în turul II Runar Sandefjord (Norvegia).

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.