Echipele de handbal masculin Aalborg Handold şi FC Barcelona vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinale, formaţiile SC Magdeburg, respectiv THW Kiel, la Turneul F4 de la Koln.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, Aalborg Handbold s-a impus cu scorul de 28-26, în faţa deţinătoarei trofeului, SC Magdeburg, iar în cea de-a doua, FC Barcelona a dispus de THW Kiel, scor 30-18.

Duminică, învinsele SC Magdeburg şi THW Kiel vor juca pentru medalia de bronz în deschiderea finalei pentru trofeu, în care vor lupta Aalborg Handbold şi FC Barcelona.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În 2023, trofeul a revenit germanilor de la SC Magdeburg, care au dispus în finală de Vive Kielce, cu 30-29.

În istoria competiţiei, FC Barcelona are cele mai multe trofee câştigate – 11, într-un top continental în care punctează şi Steaua Bucureşti (2 trofee – 1968, 1977) şi Dinamo Bucureşti (1 – 1965).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.