Vicecampioana Rapid Bucureşti a remizat sâmbătă, în deplasare, cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, scor 30-30 (16-16), în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Abbingh 7 goluri, Roberts 5, Hove 4, pentru Vipers, respectiv Kassoma 6, Buceschi 5, Polman 4, Janjusevic 4, pentru Rapid.

Etapa a II-a mai programează, duminică, partidele dintre HC Ludwigsburg – Gyor ETO, Buducnost – Brest şi Team Esbjerg – Odense Handbold.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În primul meci din grupa B, Rapid Bucureşti a învins Buducnost, cu 32-27, iar în următoarea rundă va întâlni HC Ludwigsburg, pe teren propriu, în 22 septembrie.

În grupa A evoluează şi formaţiile CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.