Campioana CSM Bucureşti a anunţat, duminică, un diagnostic teribil pentru jucătoarea sa Vilde Ingstad, care s-a accidentat în seara precedentă în partida susţinută de naţionala Norvegiei cu Germania, la JO de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Jucătoarea norvegiană evoluează la CSM Bucureşti din vara anului trecut, iar în sezonul 2024-2025, ca urmare a gravei accidentări de la Paris, va juca în cel mai bun caz doar de la începutul anului viitor.

”Vilde Ingstad s-a accidentat serios aseară, la partida cu Germania de la Jocurile Olimpice, iar în urma investigaţiilor realizate astăzi s-a constat o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Jucătoarea noastră va fi supusă în perioada imediat următoare unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior şi va putea relua activitatea sportivă într-un interval 6-9 luni după operaţie şi după parcurgerea unui program personalizat de reabilitare funcţională. Capul sus, Vilde! Suntem alături de tine!”, a transmis CSM Bucureşti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Norvegia a învins Germania cu 30-18 în partida de sâmbătă seară, iar Vilde Ingstad a marcat 3 goluri. Norvegia a încheiat pe primul loc al grupei A şi va juca în sferturi, marţi, cu Brazilia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.