Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că elevii săi au făcut un joc slab, astfel că trebuie făcută o analiză serioasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Felicit CFR. Noi am lăsat de dorit, inexplicabil. Din păcate am făcut un meci slab. N-am ce să comentez pentru că practic nu am făcut nimic ca să putem comenta.
Trebuie să ne strângem şi să vedem ce putem face. Din păcate unii erau cu ce am făcut anul trecut astăzi. Când ai atitudinea pe care am avut-o noi în seara asta trebuie să faci o analiză serioasă", a spus Hagi la Digi Sport.

El a precizat că la golul anulat al lui Veraa fost henţ, iar la autogolul lui Boli de vină a fost Rîmniceanu: A fost henţ. Punct. (...) Greşeala lui Rîmniceanu, că era cu faţa, nu a lui Kevin Boli".

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care de la oaspeţi Kevin Boli a înscris un autogol. Au marcat Urko Vera '17 şi Boli '82 (autogol). În minutul 25, un alt gol al lui Vera a fost anulat pentru henţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.