Atacantul norvegian Erling Haaland a stabilit un nou record, joi, după ce a marcat de două ori în victoria cu 3-0 împotriva Sloveniei în Liga Naţiunilor, el devenind cel mai bun marcator al ţării sale, cu 34 de goluri, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Căpitan al echipei în absenţa lui Martin Odegaard, accidentat, Haaland şi-a asumat responsabilitatea suplimentară, dar golurile sale au fost cele care au ţinut capul de afiş.

"Desigur, este important şi istoric. Sunt fericit şi este un record fantastic de atins ... Mai am mulţi ani de jucat. Mă simt bine”, a declarat Haaland.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Al 34-lea gol al lui Haaland a venit la al 36-lea său meci internaţional.

Norvegia, care nu s-a mai calificat la un turneu major de la Euro 2000, este lider în Grupa 3 a Ligii B, cu şapte puncte, cu trei mai multe decât Austria şi Slovenia, iar Kazahstanul este ultimul, cu un punct.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.