Comitetul Executiv al FRF a aprobat solicitarea CSA Steaua Bucureşti ca în noul sezon al Ligii a II-a, echipa să se numească Steaua Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aprobă cu majoritate de voturi solicitarea CSA Steaua Bucureşti cu menţiunea că aceasta se aprobă exclusiv pentru competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal, iar în situaţia în care se va pronunţa o hotărâre judecătorească sau a oricărei alte autorităţi competente în materie care să anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competiţii sub denumirea acestuia, astfel cum este înscrisă în Certificatul de Identitate Sportivă, anunţă FRF.

Şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat acest lucru. ”Un alt subiect care s-a aflat astăzi pe ordinea de zi face referire la aprobarea modificării denumirii CSA Steaua în Steaua Bucureşti, în noul sezon, în competiţiile organizate de FRF. S-a aprobat modificarea numelui CSA Steaua în Steaua Bucureşti, în noul sezon din Liga a 2-a”, a spus Burleanu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.