Fostul internaţional japonez Kazuyoshi Miura, în vârstă de 57 de ani, a declarat, marţi, că nu se gândeşte să se retragă, relatează Ouest France.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul cu părul cărunt, poreclit "Regele Kazu" în ţara sa natală, va juca pentru Atletico Suzuka, o echipă din a patra divizie a Japoniei, Japan Football League (JFL), sub formă de împrumut de la Yokohama FC, care joacă în a doua divizie.

Miura s-a întors recent în Japonia după ce a petrecut două sezoane la Oliveirense, echipă portugheză din a doua divizie, unde a fost împrumutat tot de la Yokohama.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Nu am de gând să mă retrag", a declarat el la o conferinţă de presă. "Pasiunea mea pentru fotbal este puternică, aşa a cum a fost întotdeauna. Pasiunea mea nu se stinge".

JFL reuneşte cluburi de amatori şi echipe locale care urmăresc să ajungă într-o zi în J-League.

Miura a debutat în 1986 cu clubul brazilian Santos şi a mai jucat în Japonia, Italia, Croaţia şi Australia.

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din Asia în anii '90, el a contribuit la introducerea fotbalului japonez pe hartă atunci când J-League, primul campionat profesionist din Japonia, a fost lansat în 1993.

A debutat pentru echipa naţională a Japoniei în 1990, dar a fost lăsat pe dinafară la prima participare a "Samurai Blue" la Cupa Mondială din 1998, deşi a marcat 55 de goluri în 89 de meciuri pentru echipa naţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.