Fosta vedetă a echipei Dallas Cowboys, Larry Allen, a murit la vârsta de 52 de ani, în timp ce se afla în vacanţă în Mexic, a anunţat, luni, franciza de fotbal american (NFL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucător impunător (1,91 m, 147 kg), Allen a fost unul dintre artizanii ultimei victorii a echipei Cowboys la Super Bowl, în 1996.

În total, el a jucat douăsprezece sezoane la Dallas (1994-2005) înainte de a se transfera la San Francisco 49ers (2006-2007), unde s-a retras din activitate.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Allen, a scris franciza texană într-un comunicat, a fost „unul dintre cei mai respectaţi şi compleţi jucători de linie ofensivă care au jucat vreodată în NFL A fost profund iubit şi îngrijit de soţia sa, Janelle - pe care o numea inima şi sufletul său, de fiicele sale Jayla şi Loriana şi de fiul său, Larry III.”.

Allen a fost introdus în NFL Hall of Fame în 2013.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.