Fostul fundaş brazilian Zé Carlos, vicecampion mondial în 1998, a murit vineri la vârsta de 56 de ani, a anunţat São Paulo FC, unul dintre fostele sale cluburi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„São Paulo FC anunţă cu durere decesul lui José Carlos de Almeida, Zé Carlos, în această vineri la Osasco”, în apropiere de São Paulo, a precizat într-un comunicat clubul unde fostul internaţional şi-a petrecut cei mai buni ani ai carierei, între 1997 şi 1999.

Gruparea nu a precizat cauza decesului. Presa locală scrie că fostul fotbalist a suferit un stop cardiac.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

La Cupa Mondială din 1998 din Franţa, Zé Carlos a fost titular în victoria la loviturile de departajare împotriva Olandei (1-1, 4-2), la Marsilia, înlocuindu-l pe Cafu, care fusese suspendat pentru acest meci. Dar a revenit pe bancă pentru înfrângerea cu 3-0 în faţa Franţei lui Zinedine Zidane în finală. Zé Carlos nu a mai jucat pentru Seleçao după acea Cupă Mondială şi şi-a încheiat cariera în 2005.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.