Experimentatul fundaş brazilian Felipe Melo, fost internaţional şi actual jucător al echipei Fluminense, a anunţat joi că îşi va încheia cariera la sfârşitul anului 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Chiar dacă am un contract până în decembrie (2024), vreau şi visez să îmi reînnoiesc contractul cu Fluminense şi să joc în Cupa Mondială a Cluburilor. Dar decizia de a nu mai juca fotbal de la sfârşitul anului viitor a fost deja luată”, a declarat fundaşul în vârstă de 41 de ani.

Cunoscut pentru caracterul său puternic, Felipe Melo a făcut parte din echipa care a câştigat prima Copa Libertadores a Fluminense în sezonul trecut. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Această victorie istorică în Copa Libertadores garantează participarea echipei la prima ediţie în format nou a Cupei Mondiale a Cluburilor, care va avea loc în Statele Unite în perioada 15 iunie - 13 iulie. Cu toate acestea, prezenţa lui Melo, care va împlini 42 de ani până atunci, va depinde de reînnoirea contractului său de către Fluminense.

Înainte de a deveni un adevărat fundaş central, Felipe Melo a jucat ca mijlocaş defensiv sau, la începutul carierei sale, ca mijlocaş ofensiv. Sosit la Rio de Janeiro în 2022, el a mai jucat pentru Inter Milano, Juventus, Fiorentina şi Galatasaray. Are 22 de selecţii la naţionala Braziliei, cu care a jucat la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.