FC Rapid a notat, într-un comunicat, că tehnicianul Bogdan Lobonţ are toată susţinerea clubului pe final de sezon şi că autoritatea antrenorului este “fără dubii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem neplăcut surprinşi să vedem “atacurile” din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonţ, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.

Bogdan este un profesionist desăvârşit, a preluat funcţia de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, şi şi-a pus în slujba clubului experienţa acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a şi intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând şcoala de antrenori la Coverciano, şi chiar dacă nu a profesat foarte mult ca "principal", filosofia sa în antrenorat este una pozitivă şi modernă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Lobby" are toată susţinerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.

Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niţă, un fost jucător la Rapid, care cunoaşte atât de bine spiritul clubului.

Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest Play-Off să avem parte de susţinerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!”, se arată în comunicatul FC Rapid.

Potrivit as.ro, Robert Niţă a avut un derapaj la adresa lui Lobonţ pe canalul său de YouTube.

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-va când il dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren. Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ”Strângeţi, strângeţi”. Când e la mijlocaşii centrali: <<Bă, deschide, deschide!>> Ce ai, mă? Eşti isteric? Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.