Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brandon Thomas a deschis scorul pentru PAOK în derby-ul oraşului Salonic şi oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 30. Loren Moron a egalat pentru Aris imediat după pauză, în minutul 47, dar Taison a readus în avantaj echipa lui Lucescu, dintr-o pasă a lui Brandon Thomas, în minutul 62. PAOK a rămas în zece din minutul 78, când Michailidis a primit al doilea galben şi a fost eliminat, dar elevii lui Răzvan Lucescu au rezistat, s-au impus cu 2-1 şi au cucerit titlul în Grecia, cu 80 de puncte. AEK a învins pe Lamia cu 2-0 şi a terminat pe locul al doilea, cu 78 de puncte.

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-19, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.