FC Rapid a anunţat, joi, despărţirea de componentul stafului tehnic Adrian Iencsi şi de fundaşul Dragoş Grigore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

FC Rapid şi Iencsi s-au despărţit de comun acord, tehnicianul dorindu-şi o nouă provocare în carieră.

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăşi voi pleca de acasă în căutare de noi experienţe şi realizări. Mulţumesc mult băieţilor, colegilor din staful tehnic, conducătorilor, acţionarilor şi nu în ultimul rând celor mai frumoşi suporteri din intreaga ţară! Sunt sigur că Rapid va deveni un club din ce în ce mai puternic şi suporterii se vor bucura de câştigarea multor trofee! Succes!!!”, a declarat fostul antrenor secund pentru fcrapid.ro.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Dragoş Grigore şi-a încheiat contractul cu FC Rapid după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vişiniu. Venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc, fundaşul de 37 de ani a marcat de trei ori în cele 65 de partide. În ultima stagiune, Dragoş Grigore a bifat patru apariţii pentru Rapid, trei în SuperLigă şi una în Cupa României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.