FC Rapid a anunţat, sâmbătă, că tehnicianul Neil Lennon a plecat în Irlanda din cauza unei urgenţe în familie, după ce mama sa a suferit un atac de cord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mama antrenorului este într-o stare foarte gravă, după o perioadă de câteva săptămâni de spitalizare. Vineri seară, ea a suferit al doilea atac de cord, iar următoarele 48 de ore urmează să fie unele critice. Familia l-a chemat acasă pe Neil pentru a putea trece împreună peste acest moment greu, precizează FC Rapid.

“Sănătatea celor apropiaţi este întotdeauna importantă, de aceea suntem alături de antrenorul nostru şi aşteptăm să revină cu veşti bune, pentru a putea fi prezent pe bancă la meciul de luni. Pregătirea echipei continuă, iar Iain Brunskill va fi prezent mâine la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sepsi. Rămânem împreună, mai ales în momente dificile, şi ne păstrăm încrederea”, a adăugat gruparea bucureşteană.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.