FC Dinamo a anunţat, miercuri, venirea fundaşului Raul Opruţ, împrumtat de la Kortrijk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cluburile Dinamo 1948 Bucureşti şi KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundaşului stânga Raul Opruţ”, precizează gruparea bucureşteană.

FC Dinamo va avea opţiunea de a-l transfera definitiv pe Opruţ începând cu sezonul 2025-2026.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Născut la Caransebeş, Raul Opruţ a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timişoara şi a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul recent încheiat, Raul Opruţ a jucat trei meciuri în Liga I belgiană pentru KV Kortrijk şi 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga şi unul în Cupa României. A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.