Mijlocaşul german Aleksandar Pavlovic ratează Euro 2024 din motive medicale. Selecţionerul Julian Nagelsmann l-a convocat pe Emre Can în locul său, cu trei zile înaintea meciului de deschidere cu Scoţia, a anunţat miercuri tehnicianul, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Germania va începe turneul de pe teren propriu, vineri, împotriva Scoţiei, în Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

Pavlovic, în vârstă de 20 de ani, legitimat la Bayern Munchen, s-a bucurat de o ascensiune meteorică în acest sezon, care i-a adus convocarea la naţională, dar s-a luptat cu o infecţie care l-a împiedicat să participe la ultimul meci de pregătire împotriva Greciei, săptămâna trecută.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Am vrut un alt şase în echipă şi am decis să îl nominalizăm pe Emre Can", a precizat Nagelsmann într-un comunicat. "A fost imediat entuziasmat şi a spus că este pregătit să se alăture echipei. Am vrut în echipă un jucător care a jucat multe meciuri şi care ştie cum să facă faţă presiunii. El se potriveşte profilului şi acum îl putem folosi".

Can a avut un sezon încărcat cu Borussia Dortmund, care a ajuns în finala Ligii Campionilor, unde a pierdut în faţa echipei Real Madrid.

Absenţa lui Pavlovic ar putea să nu fie o lovitură masivă pentru echipă, jucătorul având doar o singură selecţie, dar schimbarea de ultim moment nu este ideală pentru planurile lui Nagelsmann.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.