Atacantul Joshua Zirkzee, de la Bologna, a fost convocat în lotul Ţărilor de Jos pentru Campionatul European. Jucătorul se afla în vacanţă la Miami când a aflat de convocare şi îl va înlocui pe Brian Brobbey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a confirmat retragerea lui Frenkie de Jong şi Teun Koopmeiners cu accidentări la gleznă şi, respectiv, la inghinali, selecţionerul Ronald Koeman s-a îndreptat mai întâi spre Ian Maatsen.

Finalist al Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund, fundaşul stânga se bucura de o vacanţă în Mykonos alături de iubita sa când Koeman l-a chemat ca înlocuitor.

Deşi Brian Brobbey nu a declarat încă forfait pentru Euro-2024, din cauza unei accidentări la tendon, condiţia sa fizică incertă l-a convins pe Koeman să îl selecteze şi pe Zirkzee.

Olanda, câştigătoare a Campionatului European din 1988, va începe turneul din Germania la 15 iunie împotriva Poloniei, înainte de a înfrunta Franţa pe 21 iunie şi Austria, în 25 iunie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.