După opt ani petrecuţi la club, Mohamed Elneny (31 de ani) va părăsi Arsenal la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Internaţionalul egiptean (98 de selecţii, 8 goluri), care a ajuns la tunari în 2016 pentru 5 milioane de lire sterline (5,85 milioane de euro) de la FC Basel (Elveţia), are 161 de meciuri (6 goluri) pentru clubul londonez.

Afectat de o accidentare la genunchiul drept, Elneny a avut doar şase apariţii în toate competiţiile pentru Arsenal în acest sezon.

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), egipteanul le-a mulţumit fanilor pentru "dragostea, sprijinul şi bunătatea lor".

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

El îşi va lua rămas bun de la ei duminică, pe Emirates Stadium, unde Arsenal primeşte pe Everton şi va spera la un pas greşit al lui Manchester City împotriva lui West Ham pentru a cuceri primul său titlu în Premier League, după 20 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.