Novak Djokovici l-a omagiat pe Rafael Nadal, joi, el notând, într-un mesaj postat în social media, că spaniolul a inspirat milioane de copii şi că moştenirea sa va dăinui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Rafa, un mesaj nu este suficient pentru a exprima respectul pe care îl am pentru tine şi pentru ceea ce ai făcut pentru sportul nostru. Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis şi cred că asta este probabil cea mai mare realizare pe care şi-o poate dori cineva. Tenacitatea, dedicarea şi spiritul tău de luptă vor fi predate timp de decenii. Moştenirea ta va dăinui pentru totdeauna. Doar tu ştii ce a trebuit să înduri pentru a deveni un simbol al tenisului şi al sportului în general. Îţi mulţumesc pentru că m-ai împins la limită de atâtea ori în rivalitatea noastră, care m-a marcat cel mai mult ca jucător. Pasiunea ta pentru a reprezenta Spania a fost întotdeauna remarcabilă. Îţi doresc cel mai bun rămas bun posibil la Malaga cu echipa de Cupa Davis a Spaniei. Voi fi acolo în persoană pentru a-mi arăta respectul faţă de cariera ta extraordinară”, a notat Djokovici pe Instagram.

Rafael Nadal a anunţat că îşi va încheia cariera luna viitoare, după faza finală a Cupei Davis, la 38 de ani. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.