Cristiano Ronaldo îi încurajează pe conducătorii clubului saudit Al Nassr să îi prezinte o ofertă profitabilă de un milion de dolari pe săptămână lui Kevin De Bruyne, mutare ce ar fi greu de refuzat de starul belgian de la Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur îl vede pe De Bruyne ca pe o achiziţie transformatoare pentru echipa din Riad, pe care o poate ridica în vârful Saudi Pro League.

Contractul lui De Bruyne cu Manchester City urmează să expire vara viitoare şi, în timp ce campionii Premier League pregătesc negocieri pentru o reînnoire, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este de aşteptat să se confrunte cu o reducere semnificativă a salariului său actual de 375.000 de lire sterline pe săptămână pentru a rămâne la club.

Acest scenariu ar putea deschide uşa pentru Al-Nassr, scrie Mundo Deportivo.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.