Cristiano Ronaldo a criticat dur atitudinea coechipierilor săi în timpul finalei Supercupei Arabiei Saudite de sâmbătă, după ce Al Nassr a pierdut, scor 1-4, în faţa celor de la Al Hilal. Portughezul a mimat apoi câteva gesturi deosebit de dure la adresa coechipierilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Chiar şi la 39 de ani şi jucând în Arabia Saudită, fostului atacant central de la Real Madrid nu-i place să piardă. După ce a deschis scorul pentru Al-Nassr, atacantul portughez şi-a atacat coechipierii mimând gesturi la limita obscenităţii.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

A mimat somnul, apoi frica, şi a mers chiar mai departe mimând pe cineva care se uşurează. În ciuda acestui fapt, echipa Al-Nassr a avut un unsprezece de start destul de solid pe hârtie, cu Aymeric Laporte, Alex Telles şi Sadio Mané.

 

Seara a început destul de bine pentru Cristiano Ronaldo şi echipa sa. Atacantul portughez a deschis scorul în minutul 44. După pauză, Al Nassr s-a prăbuşit complet, încasând patru goluri între minutele 55 şi 72 prin Mitrovic (de două ori), Milinkovic-Savic şi Malcom.

Această întorsătură a evenimentelor a declanşat furia nedisimulată a lui Cristiano Ronaldo, care a câştigat un singur trofeu de când a ajuns în Arabia Saudită, în ianuarie 2023. Portughezul a semnat un contract până în 2025, cu un salariu uluitor de aproximativ 70 de milioane de euro pe an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.