Clubul Dunărea Călăraşi a anunţat că noul antrenor al echipei este Cristian Pustai, iar Eugen Pîrvulescu a fost numit preşedinte executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Mediaş, unde a ocupat funcţia de director tehnic al formaţiei Gaz Metan, Pustai (53 de ani) a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I.

Eugen Pîrvulescu (55 ani) va coordona şi activitatea Academiei de fotbal Dunărea Călăraşi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

“Mă bucur că domnul Cristi Pustai a ales să devină antrenorul echipei noastre Dunărea. Experienţa şi profesionalismul de care a dat dovadă la toate echipele pe care le-a pregătit, sunt sigur că vor fi de bun augur pentru noi. Obiectivul este promovarea şi deşi se anunţă o competiţie extrem de dură, în noul sezon al ligii a 2-a, consider că acest deziderat va prinde contur. De asemenea, Dunărea va miza şi pe expertiza domnului Eugen Pîrvulescu care va ocupa funcţia de preşedinte executiv, urmând a colabora cu domnul Florin Brişan care rămâne în continuare preşedintele Dunării. Domnul Pîrvulescu se va ocupa în paralel şi cu dezvoltarea proiectului Academia de Fotbal Dunărea pe care l-am demarat încă din primăvara acestui an. Le urez bun venit la Călăraşi şi mult succes în continuare” a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, principalul finanţator al clubului Dunărea.

Reunirea lotului Dunării Călăraşi va avea loc la 1 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.