Naţionala Braziliei, fără Vinicius jr, suspendat, a fost eliminată, scor 4-2, la loviturile de departajare, sâmbătă, la Las Vegas (Nevada, SUA), de echipa Uruguayului, în sferturile de finală ale Copa America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie într-un meci marcat de faulturi, iar mijlocaşul echipei Paris SG, Manuel Ugarte, a fost cel care a marcat penaltiul decisiv pentru Uruguay.

Uruguayenii s-au făcut vinovaţi de 26 de faulturi din 41, într-un joc strâns şi agitat, şi au terminat în zece după ce Nahitan Nandez a fost eliminat pentru o intrare dură (74).

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Dar echipa lui Marcelo Bielsa a rezistat până la loviturile de departajare, când portarul Sergio Rochet a apărat lovitura de pedeapsă a lui Eder Militao, înainte ca Douglas Luiz să lovească bara.

O paradă a lui Alisson în faţa lui Jose Maria Gimenez nu a fost suficientă pentru Brazilia, finalista ediţiei trecute, care a câştigat doar unul din cele patru meciuri disputate în competiţie.

În semifinala de miercuri, Uruguay înfruntă Columbia, care a învins Panama, scor 5-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.