Chelsea va refuza în această vară orice ofertă de împrumut pentru Romelu Lukaku, în încercarea de a-l vinde definitiv pe atacantul belgian, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Chelsea încearcp să recupereze o parte din cele 97,5 milioane de lire sterline pe care le-au plătit clubului Inter Milano pentru el în 2021, preţul cerut fiind de aproximativ 37 de milioane de lire sterline.

AS Roma este interesată să îl re-semneze pe Lukaku, care a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la clubul din Serie A, dar nu este în măsură să ofere preţul cerut. AC Milan şi Napoli ar fi, de asemenea, interesate.

Dar cluburile italiene au finanţe limitate şi vor trebui să vadă dacă Chelsea îşi schimbă poziţia în perioada de transferuri.

Chelsea a acceptat o ofertă pentru Lukaku din partea clubului saudit Al-Hilal în vara anului trecut, dar atacantul a refuzat transferul..

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.