Mijlocaşul defensiv al echipei Manchester City şi al naţionalei Spaniei, Rodri, a fost votat cel mai bun jucător al Euro-2024, la fel ca Xavi în 2008 şi Andres Iniesta, în 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest titlu cu ţara sa înseamnă că el este eligibil pentru Balonul de Aur 2024. "Sper să-l câştige un spaniol, pentru că eu cred că fotbalul spaniol merită un Balon de Aur (...) Încerc să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga cu echipa", a declarat el în zona mixtă.

Campion al Angliei pentru a patra oară consecutiv cu Manchester City, el a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu City. "Este clar că sunt recunoscător pentru toată afecţiunea pe care o primesc. Dar titlurile individuale depind de terţi şi asta nu este ceva care să mă îngrijoreze", asigură el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El va concura cu o serie de jucători cum ar fi şi adversarul său de duminică seară, Jude Bellingham.

CITEȘTE ȘI Spania, regina Europei: Rodri – Am scris istorie / Yamal Sunt nerăbdător să sărbătoresc cu toţi fanii / Cui i-a dat medalia Unai Simon

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.