Emmanuel Macron şi starul american Jimmy Fallon, prezentator de talk-show şi comediant, şi-au făcut un selfie în tribunele meciului de baschet dintre SUA şi Franţa. de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 "Colegi de cameră? Cei mai buni prieteni!", se putea citi în legenda fotografiei, partajată pe reţelele comediantului american şi ale şefului statului francez.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Aceasta făcea referire la o emisiune difuzată pe 14 martie în cadrul late show-ului NBC, în care prezentatorul Jimmy Fallon anunţa că va fi coprezentatorul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris pentru reţeaua sa.

În această secvenţă umoristică, Jimmy Fallon îi cere preşedintelui francez să îl lase să stea "într-o cameră de oaspeţi" la Palatul Élysée pe durata misiunii sale la Paris.

"Sunt mai mult decât entuziasmat: iubesc Franţa, iubesc Statele Unite, iubesc Jocurile Olimpice...", a reacţionat gazda cu mare entuziasm, înainte de a se lansa într-o cerere neaşteptată adresată preşedintelui francez.

"Domnule preşedinte Macron, dacă vă uitaţi la asta... Am nevoie să fiu acolo timp de trei zile", a spus Jimmy Fallon în faţa camerei, purtând o beretă pe cap. "Dacă îmi împrumutaţi camera de oaspeţi, nici nu veţi şti că am fost. Intru... trebuie să fie o mulţime de camere acolo, nu? Nu locuieşte într-un castel?", i-a întrebat el pe invitaţii săi din platou. "Ba da, are un castel mare plin de camere goale".

"Aş putea fi un coleg de cameră grozav, spuneţi-mi doar unde este bucătăria şi puneţi bileţele pe sticlele de vin pe care nu vreţi să le beau... şi nu le voi bea", a continuat prezentatorul american..

"Aş fi un oaspete bun, domnule Macron, vă rog să luaţi în considerare cererea mea. Pe 11 august, nu voi putea ieşi cu dvs. pentru că trebuie să lucrez, dar pe 9 sau 10, dacă doriţi să mergem să vedem un film împreună... Vom fi colegi de cameră, va fi distractiv".

Emmanuel Macron şi soţia sa Brigitte Macron au părăsit sâmbătă, 10 august, Fort de Brégançon din Var şi s-au întors la Paris pentru a susţine sportivii francezi la Stade de France din Saint-Denis, înainte de a asista la finala de baschet masculin dintre Franţa şi Statele Unite la Arena Bercy, potrivit Palatului Elysée.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.