Ciclistul sloven Tadej Pogacar, care a câştigat al treilea său Tur al Franţei, s-a retras de la Jocurile de la Paris invocând ”oboseala”, a anunţat, luni, Comitetul Olimpic Sloven.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, Tadej Pogacar şi-a anulat participarea din cauza oboselii extreme”, a declarat antrenorul echipei olimpice, Uros Murn, într-un comunicat.

Ciclistull în vârstă de 25 de ani a fost, de asemenea, supărat când logodnica sa Urska Zigart nu a fost selectată de federaţia slovenă. El s-a declarat ”furios” şi ”fără cuvinte” într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Întrebat duminică despre Jocurile Olimpice, el a rămas evaziv, preferând să menţioneze ”visul” său de a deveni într-o zi campion mondial.

În septembrie, la Zurich, pe un traseu montan care îi este deosebit de favorabil, el vizează o triplă coroană Giro-Tour-Campionat mondial deţinută doar de doi sportivi, Stephen Roche şi Eddy Merckx.

Tadej Pogacar a câştigat duminică, la Nisa, Turul Franţei pentru a treia oară. El a câştigat şase etape, inclusiv contratimpul final dintre Monaco şi Nisa, pentru a realiza o dublă Giro-Tour de France care nu s-a mai văzut de la Marco Pantani în 1998.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.