Filipinezul Manny Pacquiao a declarat, luni, că se află în negocieri pentru a reveni în ringul de box la profesionişti, dar a avertizat că o posibilă luptă pentru titlul mondial împotriva americanului Mario Barrios este încă „departe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Multiplul campion mondial filipinez, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din box în 2021, după ce a pierdut un meci la Las Vegas în faţa cubanezului Yordenis Ugas, iar în anul următor a încercat fără succes să preşedinţia ţării sale.

El s-a angajat să dispute un meci demonstrativ de trei reprize împotriva luptătorului japonez de kickboxing Chihiro Suzuki, luna viitoare, la Saitama, la nord de Tokyo.

Pacquiao a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă în capitala japoneză, că se află în discuţii pentru a-l înfrunta pe Barrios (29 de ani, 29 de victorii, două înfrângeri) pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

"Suntem încă în negocieri şi vorbim despre asta. Lupta nu s-a concretizat încă", a explicat Pacquiao, care a făcut anterior aluzie la o revenire.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"Va fi până în decembrie - noiembrie sau decembrie. Mai sunt încă multe lucruri de discutat şi de adus în discuţie", a subliniat «Pac-Man», care nu a reuşit să obţină dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, după ce s-a lovit de limita de vârstă stabilită de CIO la 40 de ani pentru boxeri.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.