Echipa germană Bayer Leverkusen a câştigat sâmbătă seara, la lovituri de departajare, Supercupa Germaniei, după ce a învins, pe teren propriu, scor 6-5, vicecampioana VfB Stuttgart. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Campioana şi deţinătoarea Cupei, Bayer Leverkusen, a întânit în Supercupa Germaniei formaţia care a ocupat locul secund în Bundesliga, VfB Stuttgart.

Meciul s-a disputat la Leverkusen, pe BayArena, iar gazdele au deschis scorul prin Victor Boniface, în minutul 11. Reacţia vicecampioanei a fost rapidă, Enzo Millot egalând în minutul 15. Şvabii au controlat meciul în continuare, iar elevii lui Xabi Alonso au primit o nouă lovitură în minutul 37, atunci când Martin Terrier a fost eliminat pentru o intrare dură la Demirovic. Stuttgart, care îşi trecuse în cont dou bare în prima repriză, a trecut la conducere în minutul 63, atunci când a marcat Deniz Undav. Numai că Bayer Leverkusen nu şi-a dezminţit renumele şi a egalat în minutul 88, prin Patrick Schick.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai marcat şi s-a trecut direct la loviturile de departajare. Enzo Millot a marcat pentru Stuttgart, Schick a egalat la 3, iar Ermedin Demirovic a făcut 4-3 pentru oaspeţi. Grimaldo a egalat la 4, Frans Kratzig a ratat în contul lui Stuttgart, Aleix Garcia – fostul jucător al lui Dinamo a transformat pentru 5-4, în timp ce Denis Undav a egalat la 5. Edmond Tapsoba a înscris, Katompa Mvumpa a ratat şi Bayer Leverkusen a câştigat cu 6-5, intrând în posesia Supercupei Germaniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.