Component al naţionalei României, baschetbalistul Mihai Măciucă şi-a prelungit contractul cu campioana U Banca Transilvania Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sosit la Cluj-Napoca în vara lui 2023, Măciucă a disputat 37 de partide în Liga Naţională, cu o medie de 9.5 puncte şi 3.4 recuperări pe meci. Jucătorul de 24 de ani a încheiat sezonul cu titlul, Cupa României şi a atins cu U BT Cluj sferturile BKT EuroCup, competiţie în care a evoluat în 17 partide.

”Aprecierea şi încrederea pe care mi le-a arătat clubul reprezintă pentru mine o motivaţie suplimentară de a excela pe teren. Pentru mine, nu este doar un club, ci o familie. Mulţumesc conducerii, antrenorilor şi suporterilor pentru sprijinul lor necondiţionat. În acest nou capitol, voi continua să depun maximum de efort şi să îmi aduc contribuţia la succesul echipei, menţinând aceleaşi standarde înalte de profesionalism şi dedicare. Abia aştept să simt din nou energia şi entuziasmul fanilor pe teren, să împărtăşim emoţia fiecărui meci şi să luptăm împreună pentru noi victorii”, a declarat jucătorul naţionalei, după semnarea noului contract.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.