CSM Constanţa, echipa care a reuşit eventul în 2024 – titlul şi Cupa României, a anunţat, joi, că va continua pe banca tehnică cu aceiaşi antrenori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Staff-ul care a condus echipa de baschet feminin la primul event din istoria Constanţei continuă în formula Alexandru Olteanu – antrenor principal, Alina Şerban şi Volha Tămîrgeanu – antrenori secunzi, Marek Mikletic – preparator fizic şi Anezka Mikleticova - kinetoterapeut. Obiectivele rămân la fel de ambiţioase şi în sezonul viitor, când ne vom bate pentru trofeele interne, dar şi pentru un parcurs cât mai lung în Europa! Hai, Constanţa!”, a transmis CSM Constanţa.

În sezonul 2023-2024, la doar un an de la promovare, CSM Constanţa a întrerupt supremaţia formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe şi a cucerit titlul naţional, dar şi Cupa României.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sepsi a dominat baschetul feminin românesc în ultimii ani, cucerind şapte titluri naţionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.