Atleta Stella Rutto a reuşit, duminică seară, la Campionatele Europene de Atletism de la Roma să îndeplinească baremul olimpic în proba de 3000 m obstacole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Eleva lui Carol Şanta a terminat proba pe locul 4, cu timpul de 9:22,36 min, record personal şi barem olimpic îndeplinit.
 
Cursa a avut istorie pentru că oficialii au descalifica-o iniţial pe câştigătoare, franţuzoaica Alice Finot. În acele condiţii, pentru o scurtă perioadă de timp, Stella Rutto a fost în posesia medaliei de bronz, iar pentru o jumătate de oră atleta de la CS Dinamo s-a bucurat de performanţă.
 
Delegaţia Franţei a depus contestaţie, şi la ora 23.38, clasamentul a fost schimbat, Finot, lider european al probei, a fost repusă în poziţie de aur. Gesa Krause (Germania) a luat argint şi Elizabeth Bird (Marea Britanie) a câştigat bronzul.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
Pentru Team Romania este al 91 sportiv calificat la JO Paris 2024, a 6-a atletă din delegaţie, anunţă COSR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.