Atacantul olandez Memphis Depay a semnat un contract pe doi ani cu Corinthians, după ce a părăsit Atletico Madrid ca jucător liber în iulie, a anunţat, luni, clubul brazilian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Termenii înţelegerii nu au fost anunţaţi, dar presa locală a raportat că valoarea contractului ar fi de 70 de milioane de reali brazilieni (12,54 milioane de dolari).

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a marcat 46 de goluri în 98 de apariţii pentru Olanda, dar a fost lăsat în afara lotului pentru

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cariera internaţională a lui Depay este însă departe de a se fi încheiat, Koeman confirmând că transferul său în Brazilia nu îi va împiedica şansele de a juca pentru echipa naţională.

„Am dezaprobat mutarea lui Steven Bergwijn 's în Arabia, cu Memphis poate fi diferit”, a declarat Koeman reporterilor luni.

„Nivelul ligii din Brazilia este diferit, aşa că da, el poate face încă parte din echipa naţională, dar depinde de forma sa fizică şi dacă îşi atinge nivelul”.meciurile din Liga Naţiunilor din această lună.

Echipa lui Ronald Koeman a învins Bosnia cu 5-2 sâmbătă şi va înfrunta Germania marţi.

Depay şi-a început cariera la PSV Eindhoven şi a evoluat la Olympique Lyon, Barcelona şi Manchester United. Sezonul trecut a jucat 31 de meciuri în toate competiţiile pentru Atletico Madrid, marcând nouă goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.