FCSB - Virtus AC reprezentat partida de retragere a atacantului italian Federico Piovaccari, campion al României cu FCSB în 2014 şi unul dintre jucătorii cheie pentru calificarea echipei în grupele UEFA Champions League din 2013.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vârful italian, care va împlini 40 de ani pe 1 septembrie, a fost introdus de antrenorul celor de la Virtus AC pe teren în minutul 58, având parte de un standing ovation din partea celor peste 7.000 de suporteri roş-albaştri prezenţi în Ghencea.

De asemenea, acesta a salutat Peluza Nord la finalul partidei, a retrăiţ emoţiile momentelor în care i se scanda numele şi a făcut o fotografie de grup cu cele două echipe, care va rămâne pentru posteritate, notează FCSB pe Facebook.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Formaţia FCSB s-a calificat în turul doi preliminar, după ce a învins, marţi, pe stadionul Steaua, cu scorul de 4-0, echipa Virtus, din San Marino, în manşa secundă a primului tur preliminar.

În tur, FCSB s-a impus, scor 7-1.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni echipa Maccabi Tel Aviv, cu turul la 23 iulie, la Bucureşti, şi returul la 30 iulie, la Budapesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.