FC Porto a confirmat, marţi, plecarea antrenorului portughez Sérgio Conceiçao, fostul internaţional portughez în vârstă de 49 de ani, care se afla la cârma formaţiei din nordul Portugaliei din 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Antrenorul îşi prelungise recent contractul, dar alegerea unui nou preşedinte, fostul antrenor André Villas-Boas, a precipitat plecarea.

Potrivit presei, Conceiçao ar putea ajunge la Olympique de Marseille şi ar putea fi înlocuit la Porto de secundul său Victor Bruno.

Cu dragonii, Conceiçao a adunat 11 trofee, printre care Cupa Portugaliei, câştigată cu 2-1 în faţa lui Sporting pe 26 mai, şi trei titluri de campion naţional (2018, 2020 şi 2022).

Cu toate acestea, FC Porto a terminat pe locul 3 în campionat în acest sezon, la 18 puncte în spatele campioanei Sporting.

Ca jucător, Conceiçao a evoluat pentru Porto şi timp de mai multe sezoane în Italia (Lazio Roma, Parma şi Inter Milano). El şi-a încheiat cariera la PAOK Salonic în 2009, înainte de a deveni antrenor în anul următor.
 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.