Ministrul francez al sporturilor, Amelie Oudea-Castera, a înotat, sâmbătă, în Sena, într-un moment publicitar prin care autorităţile franceze speră să demonstreze că râul din capitală este suficient de curat şi de pregătit pentru organizarea de probe de înot la Jocurile Olimpice, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Oudea Castera a fost filmată de BFM TV în timp ce înota pentru scurt timp în Sena, în apropierea podurilor Alexandre III şi Invalides.

Alături de ea a înotat şi triatlonistul Alexis Hanquinquant, portdrapelul Franţei la Jocurile Paralimpice.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Probele de triatlon şi maraton de înot ale Jocurilor Olimpice, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august, vor avea loc în Sena. Celebrul râu a fost folosit la Jocurile Olimpice de la Paris din 1900.

 

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, care a susţinut o campanie de curăţare a râului, adesea poluat, la timp pentru jocuri, a promis, de asemenea, să înoate în Sena pentru a marca desfăşurarea Jocurilor Olimpice la Paris.

Ea urmează să înoate în Sena la 17 iulie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.