Brazilianul David Neres, recent transferat la Napoli, a fost victima unui jaf, hoţii luându-i un ceas de 100.000 de euro, sub ameninţarea armei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

David Neres, intrat ca rezervă în meciul cu Parma din etapa a treia a campionatului italian, nu a marcat, dar a contribuit la succesul napoletan cu o pasă de gol în ultimele minute ale prelungirilor, care i-a permis lui Frank Anguissa să înscrie golul victoriei (2-1).

Dar sărbătorea nu a durat mult. În timp ce se întorcea la hotel împreună cu soţia sa, brazilianul a fost victima unui jaf. Doi bărbaţi au spart geamul maşinii sale şi l-au ameninţat cu un pistol, cerându-i să le dea ceasul său, estimat la 100 000 de euro. El a făcut-o imediat şi apoi denunţat furtul la poliţie, fiind escortat la hotel.

Mulţi fani îl aşteptau acolo, fără a şti ce tocmai se întâmplase. În timp ce extrema dreaptă nu s-a oprit pentru a semna autografe, spre surprinderea fanilor napolitani, soţia sa a cerut scuze şi a explicat situaţia în social media.

„David ar dori să îşi ceară scuze fanilor care îl aşteptau afară, dar în timp ce ieşeam de pe stadion după meci, doi bărbaţi pe o motocicletă au spart geamul maşinii şi ne-au jefuit sub ameninţarea armei”, a scris modelul german Kira Winona, într-un story pe Instagram.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a alăturat echipei Napoli în urmă cu zece zile de la Benfica, unde a jucat în ultimele două sezoane, într-o tranzacţie estimată la 30 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.