Averse cu grindină au provocat pagube, marţi seară, culturilor agricole de pe terenurile din apropierea municipiului Huşi, în judeţul Vaslui. O ploaie cu gheaţă care a durat doar câteva minute a acoperit pământul cu un strat cu gheaţă. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, autorităţile transmiţând către populaţie alerte cu privire la fenomenul meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
O ploaie cu grindină s-a abătut, marţi seară, asupra comunei Muntenii de Jos din judeţul Vaslui, în apropierea municipiului Huşi. Culturile agricole din zonă au fost afectate de stratul de gheaţă care în doar câteva minute a acoperit solul.
 
În urma evenimentului nu a fost necesară intervenţia echipajelor de salvare, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. 
 
De altfel, fenomenele meteo au fost anunţate din timp, populaţia fiind sfătuită ca, în condiţiile avertizării meteo de grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, vijelie şi averse torenţiale să evite deplasările şi să ia măsuri de adăpostire şi autoprotecţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.