Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat, după audierea la DNA Iaşi, în urma unor acuzaţii de luare de mită, că este nevinovat şi că nu a condiţionat niciodată actul medical. Nelu Tătaru a afirmat că nu a existat un flagrant în cazul său şi consideră că aceasta ”este o problemă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tătaru, însoţit de avocat, a ieşti din sediul DNA Iaşi, unde i s-au prezentat acuzaţiile din dosar.

„Sunt nevinovat. Nu am văzut probe, nu am condiţionat şi nu am cerut niciodată nimic în actul medical. Las justiţia să-şi facă treaba şi vedem ce va fi. Din punctul meu de vedere trebuie să ne punem întrebări: de ce nu a existat un flagrant? Cred că este o problemă”, a spus Nelu Tătaru.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
El a afirmat că nu ştie de unde ar fi pornit ancheta DNA şi că ar vrea să vadă probele video.
”Nu ştiu de unde au pornit toate. Sunt nevinovat, mi-am făcut meseria de medic. Aş vrea să vedem probele video. Nu m-au audiat, mi-au prezentat acuzaţiile”, a declarat medicul Nelu Tătaru.
Avocatul fostului ministru al Sănătăţii, Sandra Grădinaru, a afirmat că acuzaţiile se referă la luare de mită, dar ”se vorbeşte despre persoane nespecificate”.
”Nu există nicio acuzaţie că a luat mită de 100 de ori, de la 100 de persoane. Acuzaţia este de luare de mită, însă, culmea, se vorbeşte despre persoane nespecificate, se vorbeşte despre sume care de asemeni nu sunt specificate. Nu ni s-au arătat niciun fel de probe. Am solicitat probele video, nu ni s-au furnizat. Am solicitat dosarul, nu ştiu absolut nimic”, a declarat avocata Grădinaru.
Ea a adăugat că în condiţiile în care acuzaţiile datează de trei luni ar fi trebuit să fie organizat un flagrant, lucru care nu s-a întâmplat.

PNL a decis deja demiterea sa de la conducerea PNL Vaslui, precum ăi retragerea sa din fruntea listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

 

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.