Un băiat de 11 ani a plecat dint-un centru de minori din Deva şi nu a mai revenit. Poliţiştii s-au mobilizat şi l-au cautat. găsindu-l în Deva. pe băiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: ”Minorul în cauză  a fost găsit de către  poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, fără  a  fi victima niciunei infracţiuni”, a transmis IPJ Hunedoara. 
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Instituţia a precizat că băiatul a fost găsit în municipiul Deva. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: "La data de 07 iulie 2024, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00  minorul Căldărar Andrei, de 11 ani, a plecat voluntar din  incinta  instituţiei şi  nu s-a mai întors până în prezent', a transmis IPJ Hunedoara. 
 
Potrivit sursei citate, băiatul prezintă are 1,40 m înălţime, greutate de aproximativ 37 kg, fără  tatuaje, păr şaten tuns scurt, ochii  căprui. 
 
La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare neagră, tricou colorat de culoare albastru închis.
 
"Din momentul dispariţiei minorului  poliţiştii au întreprins toate activităţile specifice procedurilor de găsire a persoanei. Dacă aveţi date sau informaţii care pot conduce la depistarea minorului  vă  rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sunaţi la  numărul unic de urgenţă 112", a mai transmis IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.