Un urs şi-a făcut apariţia, marţi, pe Aleea Peleşului, una dintre cele mai frecventate zone turistice din staţiunea Sinaia. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert privind prezenţa animalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Prezenţa unui urs a fost semnalată marţi, în jurul orei 11:30, pe Aleea Peleşului din staţiunea Sinaia, situată  în una dintre cele mai frecventate zone turistice din oraş.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaj RO-Alert. De asemenea, în zonă a fost trimisă, preventiv, o ambulanţă SMURD.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Este pentru a doua oară în mai puţin de o lună când urşii îşi fac apariţia în staţiune, în zona domeniului regal de la Sinaia.
Şi la finalul lunii iulie turiştii şi localnicii aflaţi în zonă au primit un mesaj RO-Alert după ce un urs a fost văzut pe Aleea Peleşului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.