O cantitate de 30 de kilograme de peşti morţi a fost scoasă de specialiştii de la Apele Române din pârâul Peţa, la Oradea, în zonă fiind simţit şi un miros neplăcut. Au fost prelevate mai multe probe de apă, iar rezultatele vor fi gata joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Specialiştii de la Apele Române Crişuri au intervenit, marţi, după ce pe reţelele sociale a fost sesizată moartea unor peşti, în pârâul Peţa, în Oradea, pe tronsonul pod rutier E671 Calea Aradului - cartier Prima Nufărul.

”S-a constatat mortalitate piscicolă, precum şi un miros neplăcut. S-au prelevat trei probe de apă: amonte de zona cartierului Prima Nufărul, din zona gurii de evacuare din cartier, precum şi amonte de podul rutier E671 din zona Calea Aradului. S-a stabilit ca măsură preventivă supravegherea conductelor pluviale”, a arătat sursa citată.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pentru scoaterea peştilor morţi din albie au intervenit două formaţii de lucru, iar în total s-au recoltat 30 de kilograme de peşti morţi din apa pârâului.

Rezultatele Laboratorului de Calitate a Apei vor fi gata joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.