Senatorul UDMR Tanczos Barna, foat ministru al Mediului, a declarat joi despre tragedia din Munţii Bucegi şi dosarul penal care a fost deschis şi în care este cercetat inclusiv vânătorul care a împuşcat ursul care o omorâse pe tânără, că are informaţii certe şi a văzut şi documentele întocmite cu ocazia acestei intervenţii, iarr lucrurile s-au făcut exact pe lege. El a precizat că Comitetul de intervenţie a fost constituit şi s-a intervenit, şi nu crede că vor fi probleme din punctul de vedere al vânătorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul UDMR a comentat în emisiunea România Politică de la Prima News informaţia privind dosarul penal întocmit în urma tragediei din Munţii Bucegi, unde este cercetat inclusiv vânătorul care a împuşcat acest urs care ucisese tânăra.

”Am informaţii certe şi am văzut şi documentele întocmite cu ocazia acestei intervenţii, lucrurile s-au făcut exact pe lege. Comitetul de intervenţie a fost constituit şi s-a intervenit, nu cred că vor fi probleme din punctul de vedere al vânătorului. Desigur, fiind un caz de omor, trebuiau să cerceteze inclusiv decesul acestei persoane şi modul în care a fost împuşcat ursul, dar sunt convins că, chiar dacă s-a decis acest dosar, se va închide pentru că documentele erau în ordine”, a spus senatorul UDMR.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tanczos Barna a afirmat că a văzut raportul medicilor legişti şi din păcate, tânăra nu avea vreo şansă de supravieţuire.

”Din păcate, e o tragedie cumplită şi îmi exprim condoleanţele sincere şi cu această ocazie, familiei şi tuturor celor care o cunoşteau”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.