Ministerul Sănătăţii anunţă, miercuri, finanţare de 81 de milioane de lei pentru un nou bloc chirurgical la Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu primeşte 81 milioane lei prin PNRR pentru construirea unui nou bloc chirurgical. Noul bloc chirurgical pentru politraumă va oferi servicii de urgenţă, diagnostic ambulatoriu, tratament chirurgical şi funcţii medico-militare”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că noul pavilion va fi format din demisol, parter şi 3 etaje şi va comunica cu clădirea actuală a spitalului printr-o pasarelă la etajul 2.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Pavilionul va asigura servicii medicale pentru militarii şi personalul civil al Ministerului Apărării Naţionale, cu accent pe menţinerea capacităţii operaţionale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.